Marek sõitis Fordiga piki Mustakivi tänavat ning sooritas Peterburi maanteeni jõudes vasakpöörde. Tema auto vasakule küljele ilmus järsku teine auto.

„Sain natuke kõrvale tõmmata, aga avariid vältida ei õnnestunud. Džiip sõitis mulle sisse, täpselt sinna, kus on tavaliselt lapse koht,” ütles Marek Kroonikale ning kinnitas, et nägi alles pärast õnnetuse juhtumist, et teise auto roolis istub Anu Saagim. „Ta sai vasakule küljele tulla ainult üle äärekivide ehk siis liiklust rikkudes.”

Marek soovis õnnetuse põhjustanud Saagimiga asja rahulikult ära klaarida, ent see ei õnnestunud, kuna viimane vedas suu muigvele, näitas keelt ja surus jala gaasipedaalile.

Saagim väitis seltskonnaajakirjale, et Fordi juht olevat teda tükk aega jälitanud. Mustakivi ja Peterburi maantee ristil olevat mees talle põiki ette keeranud. Plekimõlkimisest ei tea Saagim midagi. „Ma kardan, et tegu on natuke haige inimesega,” lisas ta.

Saagimi väidet, nagu oleks Marek naist liikluses ahistanud, peab mees absurdseks. Koos abikaasaga autos olnud Mareki sõnul on Saagim liiklusterrorist, kes ei anna endale rooli taga aru, et hoolimatu suhtumine kaassõitjatesse võib lõppeda väga traagiliselt.

Jakobsoni sõnul on tema autole põhjustatud kahju ligi 5000 krooni. Selle peaks korvama kindlustus, kui Saagim tunnistaks oma süüd.

Möödunud nädalal väitis Saagim politseis, et ei märganud mingit kokkupõrget.

Saagim jätab vaidlustulemuse ekspertiisi otsustada.