Mustvee endine linnapea 56. a. Gennadi Kulkov tellis teisele volikogu liikmele Fjodor Maspanovile palgamõrva. Algul tasus ta Fjodori kadumise eest 20000 ja hiljem veel 10000 krooni. Nii palju siis maksabki inimelu Mustvees. Mõrvani asi õnneks ei jõudnud ja Gennadi mõisteti süüdi inimröövi katses ning sai tingimisi karistada.

Roald Johannson viibis koos elukutselise rekkajuhiga 4 ööpäeva Narva piiril. Slaavlastest autojuhid süüdistasid järjekorra pikkuses Eesti valitsust. Levisid kuuldused, et 3000 krooniga võib omale järjekorda koha osta. 4 päeva jooksul nad piirini igatahes ei jõudnudki, nagu ka teised 400 autojuhti.

“Aitäh, et tulite, see oli väga ootamatu!”, ütles Artur Abdul, praeguse esinejanimega Marc Arthur. Eestist kadus ta pärast ebaõnnestunud Ricky Martini kontserdi korraldamist ja 250000 krooni piletirahaga 1999. aastal. “Mina pole kedagi petnud, mind pettis kompanii, kellega ma asju ajasin”, vabandas praegune Moskva artist, kes suurema osa ajast elab enda sõnul Londonis.

Latoya, keda naiseks olemast segab vaid üleliigne kehaosa jalgevahel, tahaks saada looduslikul teel emaks. “Idee poolest ei tohiks see tänapäeval olla enam välistatud!”, ütles pikajuukseline kerge õllekõhuga transseksuaal. Kuid seksuoloog Imre Rammuli sõnul võib see jääda vaid ilusaks unistuseks.

Tundub, et “Pealtnägija” on hoogu sisse saamas.