Märtsikuu algusest üllatavad TV3 „Seitsmesed uudised” põnevate teemalugudega, mis nädala lõpuks kogutakse saatesse „Tähetund“.

Seega — kui tavaliselt oleme harjunud nägema lauljaid, näitlejaid, ministreid ja muid avaliku elu tegelasi kaamera ees küsimustele vastamas, siis Tähetunnis avaneb kuulsustele võimalus roll vahetada ning ise intervjueerimiseks mikrofon kätte võtta.

„Vaataja jaoks on ilmselt ühtviisi põnev jälgida nii staaride toimetulekut reporterina kui seda, millised teemad tuntud inimesi köidavad,” märkis Tähetunni toimetaja ja juht Ingrid Tähismaa, lisades, et staaride omanäolised reportaažid ja huvitavad vaatenurgad muudavad saate tõeliselt värvikaks.

Tähetunnis kajastavad kuulsused just seda, mis neile korda läheb ning püüavad leida vastuseid seni hinge kripeldama jäänud küsimustele, tehes seda mõistval ja hoolival moel.

“Kindlasti on Tähetunnis tavalisest enam südamlikkust, positiivsust ja inimlikkust ning reporterite selline suhtumine paneb nii mõnedki huvitavad teemad, mis tavaelus märkamata jäävad, uudiskünnist ületama — see on saade, mis võib muuta saatusi,“ rääkis Ingrid Tähismaa.

”Tähetund” jõuab TV3 eetrisse alates 8.märtsist. Saatesse kogutud lugusid näeb iga eelneva nädala vältel Seitsmestes uudistes.