“Ma ei usu, et ma ta enam tagasi võtan. Olen talle liiga palju andestanud. Tanel võib olla abielus vaid iseendaga. Kindlasti lahutus! Ma ei kavatse ju (Taneli pruutide seas) järjekorras seista,” räägib 33-aastane Katarina SL Õhtulehele. Tegelikult viskas naine endast seitse aastat noorema muusiku Kadrioru kodust välja juba rohkem kui kaks kuud tagasi. Ja võttis auto ka ära, et Tanel ei saaks sellega „neid teisi” vedada.

Stilist Katarina meelest läks Tanel lõpuks üle sellise piiri, kust tagasi enam ei tulda. “Kui inimesed on veel abielus, siis avalikkuse ette ei minda koos uue kaaslasega! Kõigepealt tuleb üks asi ära lõpetada, et teistega edasi minna.” Katarina peab silmas 20-aastast šokolaaditüdrukut Evely Ventslit.

“Kui nägin Evely pilti lehes, hakkasin ausalt öeldes naerma. Oleksin tahtnud, et Tanel teeb parema valiku — sest Evelyl ei ole hea kuulsus. Talle pididki meeldima teiste naiste mehed! Meil on ka palju ühiseid tuttavaid (kelle kinnitusel) ta pidigi ka paljude sõbrannade meestega magama. Tal on mingi probleem selles suhtes…” Katarina nimetab Ventslit pesuehtsaks abielulõhkujaks.

Ja alles mõni aeg tagasi oli tüdruk Padarite peretuttav, kes semmis ühe teise muusikuga. “Olen temaga tööd teinud, tema stilist olnud. Ta alati lipitses mu ees ja muudkui kiitis, kui ilus ma olen… ”

Etteheiteid ei tee Katarina siiski mitte ZTV kunagisele saatejuhile, vaid ikka oma veel seaduslikule abikaasale. “Arvan, et Evely jookseb talle ise järele.”

Katarina kahetseb oma abielu Taneliga: “Mina kui tark naine oleksin võinud targemalt tegutseda. Selle asemel, et aidata teisel jalgu alla saada, oleksin võinud oma kapitaliga parem puhkamas käia.”

Kuid pole hullu, temalgi on juba uus kaaslane olemas.

Ventsli pole nõus abielulõhkuja tiitliga. “Appi! Hästi naljakas! Minu arust oli see neil (juba) enne (mind) läbi.”

Tanel Padarilt ei õnnestunud kommentaari saada, kuna tema mobiiltelefon ei vastanud.