„Mul ei ole rohkem öelda, kui et naist rusikaga näkku ei löö ma kunagi. Kordan: naist rusikaga näkku ei löö ma kunagi,” räägib Lepajõe Kroonikale. Väidetavalt Lepajõelt rusikahoobi saanud tüdruku ekspoiss-sõbra sõnul olla politsei hoiatanud, et niisugune mees võib järgmisena vägistamisegi ette võtta. Selle peale ütleb Lepajõe, et ta pole selline mees, kel ilma seksita silme eest mustaks läheks.

„Olen neid kõiki saanud: küll supermodelle, küll superlolle modelle, taluperenaisi, diivasid ja kettaheitjaid — ja üldse kõiki ja igast rassist ja kaalukategooriast.” Ühesõnaga, tal pole vaja.

Lepajõe ekselukaaslast Annely Rebast nähti nende kooselu jooksul korra sinikais ringi liikumas, kuid mehe sõnul olid selle taga vargad, kes naise paljaks röövisid ja talle ühtlasi peksa andsid. Politsei pressiesindaja kinnitab, et Rebane tegi kolm aastat tagasi politseile avalduse rünnak-varguse kohta Pikal tänaval.

Kroonikale teadaolevalt on Rebase praegune elukaaslane ja peagi sündiva lapse isa Anders Tsahkna just see hea sõber, kelle poole naine ühel pühapäevahommikul pöördus, siis, kui Lepajõe ta väidetavalt läbi oli klobinud. Ei Rebane ega Tsahkna soovi teemat kommenteerida.

Ka Lepajõe varasem elukaaslane ja lapse ema Merle Palmiste on kolleegide teada oma sinikad just Lepajõe osalusel saanud. Palmiste ise jätab samuti asja kommenteerimata. „Need on vanad asjad, igaüks elab oma elu.”