Eelmisel aastal pealinnas toimunud kasiinovastaseid aktsioone ja meeleavaldusi külastas muuhulgas ka üks salapärane, ilus ja julge Diana-nimeline neiu. Barrikaadidel said noored tuttavaks ning kaunitar armus otsekohe kasiinovastasesse kangelasse. Kaunitar on tõesti ka väliselt sarnane maailmas tuntud Wales printsessi Dianaga ja Max kutsubki teda printsessiks, teatab Max Kaur oma pressiteates.

Vaatamata sellele, et nende vanusevahe on ligi 20 aastat, on armunud kasiinovastased vist õnnelikud. Noor ja andekas fotomodell Diana (20) räägib, et Max on temperamentne ja energiline mitte ainult kasiinovastastel barrikaadidel ja poliitikule tähtsatel argipäevadel, vaid ka romantilistel hetkedel.

Valentinipäeva puhul saab Diana ilmselt väärika üllatuse osaliseks, kuna Max külastamas hiljuti juveelikauplust. ”Kallimatele peaks kinkima vääriskive, luksusautosid või kasukaid, sest armastus on kõige kallim!” arvab armunud poliitik.

Armusuhe Dianaga ei ole mõjutanud Maxi suurt sõprust filmidiiva ja 20. sajandi Eesti seksikama naise tiitlikandja Eve Kiviga (70). Just hiljuti oli Maxi ja Evet nähtud koos salapäraselt jalutamas uues moodsas Rotermanni kaubamajas. „Eve Kiviga oleme aastaid head sõbrad ja ma hindan kõrgelt seda sõprust, sest Eve on ilus, tark, andekas ja julge Eesti naine,” tõdes Kaur.

Kas Diana ja Maxi suhe on igavene armastus esimesest pilgust, seda on raske öelda, kuid eks seda näitab aeg. Esialgu on paaril plaanis reis paleedelinna Peterburi, kus prorektorist peigmees kaitseb järjekordset teaduskraadi, aga seejärel on kavas romantiline reis Vabaduse saarele Ameerikas.