“Mu hea sõbranna, või vähemalt keda ma selleks pidasin, jagas mu kirge päikeseprillide vastu. Meil oli tore käia koos päikeseprillidega ja ilma, neid kinkida teineteisele ja lihtsalt koos olla,” pajatab Galojan portaalis

Ta kirjeldab, et nägi lõpuks ikkagi läbi oma saatanliku sõbranna, kes kandis pidevalt päikeseprille, et oma üüratut kurjust nende taga varjata.

Kahjuks ei näinud Anna-Maria pikka aega oma kurjamist sõbranna tegelikku olemust, kuna too hirmus inimene oskas nii kenasti hea tüdruku maski kanda…

“Tegemist oli hoopis kellegi muuga, kui hea sõbrannaga, ja prillid polnud siin süüdi,” ohkab Galojan, kes nüüdseks vabanenud hirmuäratavast olendist oma elus.

Noor daam on kindel, et ükski, ka kõige suurem ja tumedam päikeseprillide paar või kõige geniaalsem näomask ei suuda varjata inimese tegelikku olemust.

“Kui kõik prillid ja maskid on nurka visatud, siis ainult aeg näitab, kas Teid ümbritsevad Batmanid või viimase antipoodid,” leiab Anna-Maria lõpetuseks.

Galojanile paistab sõprade teema olevat hingelähedane, sest ka tema varasemad kolumnid jutustavad just sõprade leidmistest ja kaotustest.

Loe politoloogi mõtisklusi sõprusest siit: