Genka, kodanikunimega Henry Kõrvits haaras äkitselt Nexuse plaadi, näitas seda rahvale, viskas oma jalge ette ning hüppas sellel ja virutas katkise helikandja jalaga publiku sekka, kirjutab SL Õhtuleht.

Ross kahtlustab nüüd, et Toe Tag oli millegi mõju all. Ross läks koos Nexuse Heleniga lava taha, et Genkalt tehtu kohta aru pärida. Peter pani Genkale käe õlale ja päris aru. “Aga ta ei hakanudki midagi vastama, muutus kohe hästi agressiivseks, hakkas nügima,” jutustab Ross.

Helen mäletab, et Genka heitis Rossi õlale pandud käe eemale, mispeale viimane omakorda Genkat tõukas. “Ja siis läks Genka talle kallale. Pani rusikaga mitu hoopi, Peter oli nurgas kägaras maas. Genka pani hästi kõvasti ja hästi palju järjest — tuhh-tuhh-tuhh-tuhh, põhiliselt näkku.”

Edasi räägib Helen, et tugev ja närvis Genka tõstis fuajeed ja lavatagust ruumi ühendava ukse hingedelt ning lükkas Rossi ukseaugu kauduvälja.

Järgmiseks küsis Genka Helenilt, kes see mees oli ja miks see talle kallale tuli. “Kurat, bändiliikmetel on seal isiklikud asjad, ja tuleb mingi vend, kes joob kokteili ja õiendab!” Nüüd teab Genka küll, et väljavisatu Nexuse produtsent on.

Genka kinnitab, et Nexuse tüdrukud talle küll täitsa meeldivad. “Olen nendega koos linnahallis taasiseseisvuspäeval isegi isamaalisi laule laulnud. Aga nende noormees, see mänedžer, kes neil on…” Teisedki olla Genkale öelnud, et nõme mees. “Öeldi, et varem või hiljem oleks keegi ta maha löönud! Mitte päris nii, aga põhimõte oli umbes nihuke.”

Heleni kahtlustab, et üheks lavalise vihapurske põhjuseks on see et Ross ütles ühes intervjuus, et temale Toe Tagi “Legendaarne” ei meeldi.

Nexus pühendas oma aastahiti auhinna aasta uustulnukaks tunnistatud Toe Tagile, bändile, kes ei oska kaotada: “kes meilt kotti said.”