Vandeadvokaat Raul Markus räägib SL Õhtulehele, et eelistab käia vene publikuga pidudel tutvumaks slaavi neidudega. Eestlannade ebamäärasele käitumisele vastandub vene piigade otsekohesus ja elav suhtlemine.

„Võib-olla on see temperament, see paljuräägitud slaavi temperament, mis mind võlub vastandina eesti, soome või rootsi põhjamaisele rahule, vaoshoitusele ja kinnisusele. Slaavi neiud on aktiivsed suhtlejad.”

Markus tahab klubis sõpradega koos olla, pitsi külma viina visata ja tuttavat muusikat kuulata. Ja ehk ka silmadel ringi käia lasta, et kes tantsupõrandal tantsib. Kui vene tüdrukule miski ei meeldi, võib mõni üsna karmilt öelda: “Otjebis!”, pehmemas eesti keeles „Tõmba uttu!”. Eestlased teevad selle asemel kaudseid vihjeid, räägivad, et läheb nüüd sõbranna juurde või tualetti, üritavad külg ees ära ujuda.

Vene peod on Tallinnas üha populaarsemad, seda eriti ööklubides Decolte ja Terrarium. Venus Clubi vene pidu taastati just eesti meeste tungival nõudmisel, kinnitab klubi juht Auris Rätsep.