Lehekülg
kutsub üles: “Seoses juunikuus plaanitava ansambel Metallica kontserdiga, ma kutsun üles kõiki kristlasi, kel Issand Jeesus Kristus ja ühiskonna heaolu südames, ja ka neid kes ei ole päästetud, palvetama selle eest, et see ansambel ei saaks astuma siia Eestimaa pinnale ja mürgitama meie kaaskodanikke.”

Tõestus, et Metallica rüvetab kristust, tuuakse ansambli 1991. aastal ilmunud “Black Album”, millel on lugu nimega “The God That Failed”.

Veebilehe autori sõnul mõnitab see laul ”ainsat, tõelist ja elavat Jumalat — Jeesust Kristust, lauldes selles laulus, et Jeesus Kristus on Jumal, kes on läbipõrunud. Kuid see on puhas vale. Jeesus Kristus elab ja Ta on tagasi tulemas!”

Laulu “Mercyful Fate” sõnad — “Listen (listen, listen), yeah I’m a corpse, I’m a corpse I’m a corpse without soul Satan (Satan, Satan), yeah He’s taken, he’s taken He’s taken his toll, he took it on me” — on veebelehe kohaselt tõendus hinge müümisest Saatanale.

Laul “The Prince” sõnad (“I wish to sell my soul, to be reborn. I wish for earthly riches, don’t want no crown of thorns…Devil take my soul, with diamonds you repay. I don’t care for heaven, so don’t you look for me to cry. And I will burn in hell, from the day I die.” ) on veebilehe kohaselt samuti tõendiks Metallica satanismile.

“See on täiesti piisav põhjus, miks see ansambel ei tohiks tulla siia Eestimaale,” nendib veebileht. “Piibel õpetab ju meid, et mida me külvame, seda ka lõikame. Külvad Metallica kontserdi piletisse, lõikad hukatust ja kadu. Külvad Issandasse Jeesusesse Kristusesse, lõikad elu ja pealegi igavese elu.“

Kes on Metallica-vastase üleskutse ja kümnete teiste usuteemaliste postituste taga, veebilehelt ei selgu.