Marienlysti koolis õppiva Adami klassikaaslased olid üllatunud poisi klaverimängu oskusest ning matemaatilistest teadmisest, kirjutab norra leht Dagbladet.

Kummaline tundus kõigile aga see, et poiss ei osalenud kunagi võimlemistundides ja ei tulnud ka klassipildile. Ometi meeldis talle aga oma eakaaslastega kodutänavatel rulatada.

Kooli õpilaste ja töötajate üllatus oli suur, kui “Adami” tegelik mina paljastus ja väike poiss osutus 33-aastaseks Barbora Skrlovaks.

Mõned päevad tagasi saabus pedofiilist tagaotsitav naine tagasi Prahasse, kus norra politsei ta kohalikele ametivõimudele üle andis.

Barbora oli Tšehhis tagaotsitav alates kevadest 2007. Naist süüdistatakse erinevates pedofiiliaga seotud kuritegudes.

Dagbladet kirjutab, et Barbora Skrlova saabus Norrasse sügisel 13-aastase Adami passiga. Naisega koos saabusid maale ka õige Adami vanemad, kes esitlesid 33-aastast naist oma pojana.
Vanemate motiivid on siiani selgusetud.

Pere asus elama Nesoddeni ja “Adamist” sai Oslo kesklinna, Marienlysti kooli seitsmenda klassi õpilane.

“Nüüd võime me muidugi öelda, et “Adam” käitus kummaliselt ja oli teistsugune. Samas ongi lapsed selles eas väga erinevad, nad võivad olla maskuliinsed või feminiinsed,” kommenteeris veidrat juhtumit kooli direktor Ingjerd Eriksen Dagbladetille.