Seisupiletite omanikel palutakse siseneda A2 ja B2 sissepääsudest ning istekohtade omanikel peaustest. Seisukohtade omanikel ei ole kõigi külaliste turvalisuse huvides võimalik liikuda kõrgematele tasanditele ning II ja III tasandi istekohtade omanikele ei võimaldata minna põrandale seisma, on kirjas Delfile saadetud teates.

Korda Depeche Mode kontserdil ja selle ümbruses tagavad tihedas koostöös turvafirma Meeskond ja politsei. Kontserdile saabujad peaksid arvestama, et ürituse mastaapsusest tulenevalt on parkla kohti halli vahetus läheduses piiratult. Korraldajad paluvad jälgida liiklusreguleerijate korraldusi ja märguandeid. Kindlasti ei tohiks jätta asju autodesse nähavale kohale.

Kontserdile on keelatud kaasa võtta fotoaparaate ja kaameraid ning esemeid, mis võivad olla ohtlikud külastajate turvalisusele. Keelatud esemetega kontserdile ei pääse.

Kontserdi piletid on välja müüdud. Piletilevi süül tekkinud eksituse tõttu trükiti osadele müüdud piletitele vale nädalapäev. Kõik vale nädalapäeva, kuid õige kuupäevaga Piletilevi originaalpiletid Depeche Mode’i kontserdile on kehtivad, ning aktsepteeritud kontserdi sissepääsus neljapäeval 16. märtsil. Tähelepanelik tasub olla mitteametlikest kanalitest piletite ostmisel.

Kontserdi afterparty toimub Club Hollywoodis. Kontserdi piletiga on sissepääs tasuta.

Peale Tallinna kontserti esineb Depeche Mode Riias ja Vilniuses.

Depeche Mode’i Baltikumi kontsertide produtsent on BDG.