Kas Haljala Keskkooli 320. juubelipeole ka tuled?

Hetkel ei julge küll lubada, aga kui aeg vähegi võimaldab, siis olen kohal.

Millal su film välja tuleb? Kas see on seotud kuidagi sinu eluga? Mis on su enda lemmik film?
Film jõuab kino Sõpruse ekraanile 27. Apr. Mingeid paralleele sealt otsima hakata oleks küll vale. Muidugi on seal hetki ja situatsioone, mida ka reaalses elus ette võib tulla ja seda ükskõiks kellel meist! Ma olen selline suhteliselt kõige vaataja, aga üheks lemmikuks on kindlasti Jim Jarmusch’i “Night on Earth”

Tanel, kas sa oled vaba või on sul keegi kallis kõrval?
Õnneks ei ole vaba. Jah minu kõrval on väga kallis inimene, kes suudab mind mõista ja päikest mu ellu tuua!

Millise enda eeskuju üle sa uhkust võiksid tunda?
Kui keegi on mind niivõrd lummanud, et teda enda eeskujuks pean, siis pole ju rohkem selgitusi vaja;) Mul ei ole neid palju ja uhkust tunnen nende kõigi üle;)

Mis on sinu uue singli nimi, mida Hollywoodis esitlesid?
“Pidu läheb käima”

Mind huvitab selline teema, et mis inspireerib sind kirjutama lauludele sõnu? Ning kas on ka inimesi, kellele oled konkreetselt laule pühendanud? rock on!
Enamasti tulevad sõnad kuidagi spontaanselt, pole kindlat meetodit. Kindlasti on paljud sõnad ajendatud mu isiklikust elust, kuid on ka selliseid tekste, kus mingit seost minu isiklike läbielamiste suhtes pole mõtet otsida. On teemasid, millest lihtne kirjutada nagu inimsuhted!

Mis sellest hullust sai, kes endale liiga palju ette kujutas, no see nö “päris pruut”???? Kas ta ikka tüütab Sind?
Hetkel on ta mind rahule jätnud,kuigi olen kuulnud ja ka näinud, et internetportaalides ta siiski tegutseb.

Millal on The Sunilt oodata uut materjali ja kas on mõeldud ka juba uue plaadi peale?
Mõtleme ja tegutseme koguaeg. Ja ka uut materjali on olemas ning ka kuulda meie www.myspace.com/officialthesun saidil! Aga seda millal uus plaat tuleb või valmis saab, kahjuks ei oska öelda! Kindlasti selle aasta numbri sees.

Mida arvad üheöösuhetest?
Kindlasti mõningate inimeste elus olulisel ja vältimatul kohal. Ise eelistan siiski rahuldada oma vaimseid ja füüsilisi ihasid naisega, kellega tunded on vastastikused!

Kas tuntud trummar Kallervo ’’Kalle’’ Karu astub tõesti teie kollektiivi?
Never say never;)

Kas plaanid oma õega ka paar lugu salvestada?
Me oleme Gerliga juba meie mõlema pika elu jooksul mõned lood salvestanud. Ka uuel singlil “Pidu läheb käima” on tema häält kuulda. Aga natuke kannatust ja juba juunis võib oodata üllatusi;)

Kas inglise keelde tõlgitud lugu tähendab, et varsti on oodata nt. Saksamaal promo alustamist? Kas korraldate oma bändi tulevikku selle ümber, et minna laia maailma ja saada kuulsaks väljaspool Baltimaid?
Me võtame kogu seda nö välisturule minekut küll tõsiselt kuid rahulikult. Tobe oleks hakata mingeid veksleid välja käima,et siis hiljem oma sõnu süüa. Kui on midagi konkreetset ja mainimist väärivat, siis ei jäta me seda enda teada.

Mida sa arvad meie muusikamaailma sisekonkurentsist? Kes on sinu suurimad rivaalid Eestis?
Ma ei ole kunagi teisi bände vaadanud-kuulanud, et nad on minu konkurendid. Pigem on head muusikud minu kolleegid ja ma elan nende õnnestumistele kaasa!

Kas sa näed oma välimusega vaeva?
Vaeva nähakse asjadega, mida pead tegema sunniviisiliselt. Enda eest hoolitsemine kuulub mu igapäeva ja pole koormav ega pealesunnitud tegevus.

Kes sulle Eesti superstaari kandidaatidest kõige rohkem meeldib?
Hääle poolest Mari-Ann. Aga kes neist võiks selle saate võita. Las rahvas otsustab!

Kas sind esinema saab kutsuda?
Juba oma 8 aastat!

Kes on Sinu suurimad eeskujud terves muusikaajaloos?
Hendrix on nähtavasti minu jaoks surematu lemmik!

Kas oled teinud mõnda asja joobes olekuga, mida sa praegugi veel kahetsed? Mis see oli, kui julged öelda?
Ei kahetse midagi. Mis tehtud see tehtud! Loodetavasti suudan ka mina oma vigadest õppida;)

Kas oled mõelnud, et sa võiksid uuesti Eurovisioonile minna aga seekord koos The Suniga?
Meile tehti konkreetne pakkumine, aga kahjuks ei mahtunud see meie plaanidesse! Meil on enamasti üle poole aasta plaanid ette tehtud ja neid ei muuda keegi ega miski. Eurovisioon elab oma elu ka ilma meieta edasi ja ma ei arva et kumbki pool sellest midagi võidaks või kaotaks.

Kus meeldib sulle veeta oma vaba aeg ja mida sa teed?
Oma ilusa, targa ja osava kiisu kaisus veedan meelsasti aega;)

Miks The Sunil on nii vähe kontserte, kus saaksid ka alaealised (16+) rokkida? Võiks olla rohkem ,sest nagu teada on The Sun väga populaarne just 16+ vanuses;)
See on tõesti probleemne sügisel-talvel, aga nüüd on ju suvi ukse ees ja väliüritusi palju tulemas. Ehk see korvab kuidagi nende kõrvale jäämist.

Milline kontsert on sulle kõige enam meeldinud ja millisel kontsertil oled ennast kõige paremini tundnud?
Ma tean täpselt peale millist kontserti olen olnud kõige õnnelikum ja rahuolevam. Metallica. Kõik hästi õnnestunud kontsertid on unustamatu elamuse andnud.

Mida arvad oma eksnaise Katariina pressiteadetest sinu ja Evely suhte kohta? Kas need on täis armukadedust, vihkamist või tõde?
Tõest on asi kahjuks väga kaugel. Me leppisime kunagi kokku et ei hakka meie suhet avalikult lahkama ja teineteist mustama. Mina olen siiani oma lubadust hoidnud ja üritan jääda kõige selle pasa juures lõpuni dzhentelmeniks! Seda et ta mind ja ka Evelyt igal võimalikul moel laimab näitab vaid tema lapsikust ja sellist käitumist ei õigusta miski. Häbiväärne!!!

Kuidas oled oma bändi senise käekäiguga rahul? Mida tahaksid muuta? Millised on ambitsioonid?
Olen väga rahul! Aga mis siin salata, eks me oleme ka räigelt palju aega ja raha kulutanud, et jõuda sinna kus me hetkel oleme! Ja kas seda saabki raiskamiseks minetada? Pigem ehk heaks investeeringuks, millesse me ise väga ukusime ja usume ka praegu.

Millist oma livedel kasutatavatest pillidest pead oma lemmikuks? Olen märganud, et sul on neid kasutuses mitmeid. Kas teie bändil on nö abikäsi kah, kes aitavad pillide ja muu kraamiga majandada? Kui ei, kas saaks tulla?
Minu vaieldamatuks lemmikuks on Gibson Les Paul Custom. Aga pille on sellepärast rohkem et kasutame erinevaid häälestusi ja kitarritüüpe. Meil on päris suur meeskond, alustades managerist ja lõpetades siis roadmanageri ja roadidega, kes aitavad meil tehnikat üles panna ja hoiavad asju ohjes. Abikäsi on alati vaja, kui on huvi, siis palun võtke ühendust meie manageriga, kelle kontakti leiate meie kodulehelt www.thesun.ee

Mida hindad naiste juures kõige rohkem? Kas sinu praegusel partneril on need omadused olemas?
Minu praegusel partneril on olemas kõik omadused mida ma naise juures hindan ja veel palju rohkem! Ta on lihtsalt super ja väga lähedal täiuslikkusele.