Manson tuli lavale oodatust tund ja veerand hiljem. Kuna kohal olid „kõik“, siis ei olnud muret aja täitmisega, sest ikka kohtasid kedagi tuttavat, kelle elukäigu järgi pärida. Kohale tulnud publik muutus küll paiguti lärmakalt murelikuks, sest ootepausi täitis kohatu muusikavalik näiteks Kayne Westi näol.

Mõni minut enne kümmet õhtu staar end siiski ilmutas. Meeldiva kontrastina oli peaesineja saund väga hea võrreldes Soomest tulnud soojendusesineja Lapkoga. Avaakordiks kõlas paar pala uue plaadi pealt, mille järel tervitas Manson Eestimaad ja andis teada, et ta on siin esimest korda. Niisiis haihtus spekulatsioon, et ta on ilma meigita näiteks turistina varemgi mööda meie munakiviteid ringi patseerinud. Kes tuli vaatama šokirokkarit ja freakshowd, pidi pettuma, sest teatraalsust ja õiget poosi küll oli, aga tsirkust ennast oli vähe. Kuid äkki kompenseeris lahjavõitu show neile väga tugeva muusikalise elamuse. Sest Mansoni sügavat bassi ja kergelt nasaalset vibraatot oli rõõm nii suures kohas kuulda. Mansoni häälele ei jäänud maha ka ta keha. Isegi kui ta lihtsalt kükitas, suutis ta vaatajaid köita.

Neile, kes olid tulnud kontserdile vastumeelselt, valmistas ilmselt kõige suuremat rõõmu ühe lavatöölise jälgimine. Nimelt oli lava kõrval mees, kelle ainsaks tööülesandeks oli Mansoni mikrofonistatiivi üles tõstmine. Ja tööd tal jagus, sest statiiv oli Mansoni jaoks nagu naabrimehe kallis auto — nii kui ta sellest mööda läks, andis ta sellele jalaga.

Tagasi kontserdi juurde. Jah, ta laulis „kõik need“ laulud ära. Kõik need, mida MTV meile viimase 13 aasta jooksul vahendanud. Vahepeal vahendas Manson uudist, et eestlased on maailma kõige metsikumad emakoinijad. Seda infot võttis rahvas vastu rõõmust huilates. Rahvas armastas üldse rõõmustada iga androgüünse lavakangelase sõna peale.

Pärast kontserdi ametlikku lõppu tegi rahvas ikka nii kõvasti häält, et bänd tuli tagasi. Marilyn Mansoni tuuri viimase kontserdi lõpetas kena hitt lapsepõlvest, „Beautiful People“.

Vaata pilte SIIT!