Vaatamata sellele, et bändi kitarrist James “Munky” Shaffer katkestas tuuri isiklikel põhjustel, vedas kahe originaalliikme ja hulga võõrpillimeestega bänd kontserdi korralikult lõpuni välja.

Korni laulja Jonathan Davis, kes oli riietunud tavapäraselt šoti seelikusse, ei teinud publikuga tühja juttu, vaid keskendus laulmisele. Juba kontserdi alguses kõlasid sellised hitid nagu „A.D.I.D.A.S“ ja „Coming Undone“, mis oli osavalt kokku miksitud Queeni „We Will Rock You’ga“.

Kuigi Korni hiigelaegu peetakse möödas olevat, on vähemalt eesti publik bändile endiselt lojaalne. Pole just igapäevane vaatepilt, kus kogu saal üksmeelselt moshib ja laulusõnu isegi täiesti õige viisi ja sõnadega kaasa üürgab.

Kõlasid peaaegu kõik rajud hitid — „Freak on a Leash“, „Falling Away From Me“, „Evolution“ ja palju muud. Puudu jäi hittidest näiteks „Twisted transistor“.

Korn lõpetas oma poolteist tundi kestnud kontserdi looga „Got the Life“, sest Davise sõnul tõid suurhalli kogunenud kuulajad-kaasaelajad bändile elu korralikult sisse.