Laulmise ning musitseerimisega tegi Lowry (kodanikunimega Lauri Pihlap) algust juba õige varajases eas, osaledes 16aastaselt lauluvõistlusel “Kaks takti ette”, kus pääses finaalis 10 parema hulka. Pärast võistluse lõppu järgnesid lühikese aja jooksul mitmed erinevad salvestused, projektid ning rollid muusikalides. Aastal 2000 ühines Lowry ansambliga Soul Militia, mis kuni tänase päevani on Eesti ainus modernset R&B muusikat viljelev grupp.

2007. aasta kevadel alustas Lowry soolokarjääri ning eelmise aasta jõuludeks nägi ilmavalgust tema debüütsooloalbum nimega “Split Personality” . Kriitikute sõnul on plaadil olev materjal meloodiline, kaasakiskuv ja heade hookidega popmuusika, milles on R&B’d, hip-hopi ning ka dancehalli. Kõik plaadil olevad 13 lugu pärinevad Lowry sulest. Albumilt on Eesti edetabelitesse jõudnud ka kaks singlit — “Breathe” ja “Come Back”.

Sel pühapäeval soojendab Lowry Tallinnas maailma hetkel kuumimat R&B staari Rihannat. Lowry enda sõnul on tal suur au jagada lavalaudu andeka, ambitsioonika, noore ja ilusa artistiga: “Rihanna on eeskujuks ja inspiratsiooniks paljudele kogu maailmas. Ka minul, olles valinud muusikutee, on selle neiu vastu suur respekt. Kõigest kolme aastaga on see Barbadoselt pärit naisterahvas saavutanud meeletu tähelennu. Rihanna muusika on sümpaatne nii noortele kui ka vanadele”, räägib Lowry. “Minule meeldib selle artisti puhul kõige enam asjaolu, et tema muusika on ka äärmiselt mitmekülgne. Popdiiva materjali hulgas on dancehalli hõngu (“Pon De Replay”), kauneid ballaade (“Unfaithful”), R&B groovi (“Hate That I Love You ”), hiphopilikku vürtsi (“Umbrella”) ja tantsusaalide bangereid (“Don’t Stop The Music”). Usun, et mitmekülgsus on minu ja Rihanna muusika ühine joon. Arvestades Rihanna edu hetke muusikamaastikul, võib kindlalt öelda, et tegemist on tõelise POPSTAARIGA! Sellise staatuse poole püüdlen ideaalis isegi…”

Koos Lowryga astuvad 16. märtsil Saku Suurhalli lavale DJ ja viis taustatantsijat. Sel moel on Rihanna kontsert Eesti edukaimale R&B artistile esimene etteaste sellises kuueliikmelises koosseisus.

Sel pühapäeval avab Saku Suurhall uksed kell 18:00, show algab kell 19:30.