„Jah, nii see tõesti on. Poisid tegid vinge pakkumise ja see tundus põnev. Mõned bändiproovid on juba ka olnud ja kõik klapib,” kommenteeris Sal-Saller Delfile.

Teemal, miks Joosep bändist lahkus, Hendrik pikemalt peatuda ei soovinud. “Teiste bändikaaslaste sõnul kippus Järvesaar pärast MTV auhinna võitmist rohkem ajakirjade esikaantele ja erinevatele üritustele kui bändiproovidesse. Tal lihtsalt ei jätkunud bändi tegemiseks enam aega,” lisas Hendrik.

Väliste stiilimuutustega on Sal-Saller juba algust teinud ja auhinnagalal “Kuldne plaat” võiski emo-soengut kandvat Sallerit oma silmaga näha. Süsimusta ja noortepäraselt lohakat juukselõikust kandev Hendrik tunnistas, et uued väljakutsed on värskendavad ja vajalikud.

„Kaua sa ikka ühte rida kütad. Noorte muusikute hulgas tunnen ennastki palju värskemana. Poiste ideed on vinged ja lähen nendega lihtsalt kaasa. Eks näis, kaua vastu pean,” rääkis Hendrik optimistlikult.

See, et juuksevärvimine võeti ette hallide murekarvade varjamise pärast, ta eitab. „Minu elu veereb nagu hernes ja kõik on okei. Pisipoeg pole kah veel selles eas, et pahandustega pea halliks ajaks,” rääkis ta.

Uuel Bedwettersi plaadil, mis ilmub juunikuus, saab seega Joosepi asemel kuulda juba Hendriku häält.