Plaadifirma TopTen juhataja Peep Veedla sõnul bänd siiski laiali ei lähe ning lauljale otsitakse asendaja, kirjutab Eesti Päevaleht.

Maarja Kivi ei saanud Eesti Päevalehele oma lahkumist kommenteerida, sest oli enda sõnul kooliasjadega liiga hõivatud, nimelt lõpetab neiu nii keskkooli kui ka muusikakooli.

“Ta on ammu rääkinud, et see elustiil ei sobi talle,” ütles Vanilla Ninja liige Piret Järvis. Nimelt langesid bändiga tuuritamised koolide lõpetamisega ühele ajale. “Tal on viimasel ajal hästi raske aeg olnud ja ma ei imesta, kui ta ei jõua praegu.” Pireti sõnul saavad kõik bändiga seotud inimesed tema äraminekust aru ning mõistavad teda.

Kolmapäeval (täna) läheb Maarja Kivi siiski Saksamaale, et bändiga koos esineda. Peep Veedla sõnul peab Maarja bändiga tegema lõpuni promotuuri Saksamaal ning seejärel nähtavasti lahkub.

“Kuupäeva ei oska praegu keegi täpselt öelda. Praegu nad tegelevad plaadi promomisega ja selle peab Maarja kaasa tegema. Kui tulevad kontserdid juulis, siis tõenäoliselt ta enam kaasa ei tee,” rääkis Veedla, kelle sõnul sõitis juba teisipäeval Saksamaale Maarja üks võimalikke asendajaid.

“Pole mõtet öelda, kes ta on, sest ta ei ole veel katseid läbinud,” ei kergitanud plaadifirma juht saladuseloori, sest võib-olla uus laulja ei sobi ja tuleb järgmine asemele leida.

Veedla ei tahtnud laulja äramineku põhjusi kommenteerida, öeldes, et seda peab Maarja ise tegema. “Rõõmus ei ole selle üle keegi, aga kuna põhjus on mõistetav, siis ma arvan, et teised on leppinud selle kui paratamatusega.”

Kuid kindlasti ei kavatse Vanilla Ninja laiali minna ega tegutsemist lõpetada. “Ei, kindlasti mitte, sel pole mõtet,” kinnitas Peep Veedla. Ta saab aru, et see on suur tragöödia fännidele, kuid samas ei olevat keegi asendamatu. Suurem tragöödia on Maarja lahkumine bändist just nimelt Eesti fännidele, kellele ollakse esinetud kauem ning kellel on igaühel bändis oma lemmiklaulja. Läänes on bänd suhteliselt uus ning seal võetakse uus liige kergemini omaks, märkis Veedla.