Anaalseks tekitab erutuse, sest selle idee peidab endas mõtet olla paha. Samas on anaalseks igati mõnus ja rahuldav tegevus, kirjutab
.

1. Tõrju oma hirmud — üheks suurimaks hirmuks anaalseksi juures on naiste kartus, et neil tuleb seksi ajal vältimatu soov WC-sse minna ning see paneb nad piinlikku olukorda. Need, kes anaalseksi harrastanud, väidavad aga, et mingit häda ei tule. See on pigem põhjendamatu hirm.

2. Alusta näpu ja kunstpeenisega — esmalt võiks mees pakkuda naisele rahuldust näpuga või väiksemat sorti kunstpeenisega ja siis minna päris peenisele üle. Alustuseks peaks ühe näpu õrnalt sisse asetama ning siis andma naisele aega sellega kohaneda, alles siis teise näpu ja edasi tegutsema.

3. Esmatarbevahendid — hankige apteegist või sekspoest vee baasil tehtud lubrikant. Ärge kasutage õli baasil tehtud libestit, see hävitab kondoomi ja ei libesta kogu piirkonda ühtlaselt ära. Libestusaine on anaalseksi juures kindlasti vajalik, sest tupp niisutab end ise, tagumine pool seda ei tee. Ilma libestusaineta võite teha endale tõsist viga. Libestusainet pange pigem rohkem kui vähem.

4. See on tegelikult mõnus — tagumiku sees on palju närve, mida puudutades saadab närvike ajju mõnusignaali. Seega on anaalseksist tulenev mõnu isegi kohati suurem kui tavalise seksi puhul.

5. Ettevaatust hiigelpeenisega — naised, kelle mees on looduse poolt rohkem kui hästi varustatud, peaksid tasa ja targu asjale lähenema. Anaalseks on meeldiv keskmise suurusega peenise puhul. See ei tähenda muidugi, et hea varustusega meeste naised anaalset lõbu nautida ei saaks.

6. Ärge unustage — rahulik tempo! — tuleb olla täielikult lõdvestunud ja rahulik. Äkilised liigutused ei käi selle tegevuse juurde. Kui asja rahulikult võtta, pole valu karta vaja. Tähtis on partnerite vaheline koostöö. Hea oleks kui anaalseksi teema on eelnevalt partnerite vahel läbi arutatud, siis pole üllatusi karta.

7. Anaalseksist rasedaks? — paaridest, kes arvavad, et anaalseksi teel pole võimalik rasestuda, on iga aasta rasedaks jäänud 8%. Tagumiku kaudu küll rasedaks ei jää, kuid sperma tilgub ju ka ringiga osaliselt tuppe. Sellepärast kasutage alati kaitsevahendit!

8. Tähtis teada! — pärast anaalvahekorda ei tohi unustada kondoomi vahetamast või peenist pesemast, sest sama kondoomi kasutades ei tohi enam tuppe siseneda.